Sekretesspolicy

Säkerhet

Känslig information krypteras vid överföringen med hjälp av SSL-teknik. Om du har några frågor om säkerheten kan du e-posta oss på [email protected]

Spridning av information

Vi kan använda tredjepartstjänster för att tillhandahålla olika tjänster till dig och vi kan dela personuppgifter med dessa leverantörer. Vi får ge ut personuppgifter under särskilda omständigheter, t ex för att följa domstolsbeslut som kräver att vi gör det om du bryter användarvillkoren. Vi varken säljer eller ger ut personuppgifter till andra företag för marknadsföring av sina egna produkter eller tjänster.

Klienters datalagring

Nakenbad äger datalagringen, databaser och alla rättigheter till denna applikationen. Däremot gör vi inga anspråk på rättigheterna till dina data.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi reserverar oss rätten att ändra detta sekretessavtal när som helst, varför vi råder dig att regelbundet granska det. Om vi gör stora förändringar kommer vi att meddela dig antingen här eller på webbplatsen, så att du blir medveten om vilka uppgifter vi inhämtar, hur vi använder dem, och under vilka omständigheter vi delar ut dem, om vi överhuvudtaget gör det.

Frågor

Alla eventuella frågor om denna sekretesspolicy skickas till [email protected]

Senast uppdaterad den 2 Juli 2018

Scroll to Top